spintobreakthecycle.com

Van der valk de gouden leeuw lunch

Datum van publicatie: 05.01.2021

Veel plezier in Voorschoten! Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.

Gewenst tijdstip. Deze vermelding verbeteren. Elsloo, Nederland 5 bijdragen 1 nuttige stem. Melissa heeft een beoordeling geschreven sep. Ons jaarlijkse uitstap was naar voorschoten , al enkele jaren, maar dit jaar was alles al geboekt in het voorjaar , maar momenteel code rood ivm de corona en het hotel vertikt het om de kamers ter verzetten of een voucher te geven , dit was een non refundeble room, maar wij vragen niet m te annuleren gewoon om te verzetten en we wilde zelfs nog bijleggen , nu zijn we honderden euro's kwijt!!!

Luchthaven Amsterdam-Schiphol 31 km Alle vluchten bekijken. Stel dickv een vraag over Gouden Leeuw. Door de tafelopstelling kon je niet met een andere persoon dan degene naast je praten. Snelle lunch tijdens werkdag met collega.

Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is een gezinsvriendelijk hotel met een flatscreen-tv, airconditioning en een bureau in de kamers.

Hotels travelers are raving about...

We verzoeken u wel onderstaande in acht te nemen: Indien u klachten vertoont welke kunnen duiden op besmetting met het Coronavirus, verzoeken wij u thuis te blijven U kunt voor maximaal 4 personen reserveren, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort. Waardering van reizigers. Herstel wachtwoord.

Inchecken — - — - —. Onze tijdelijke, beperkte lunchkaart voor hotelgasten vindt u hier. Code rood. Baby's 0 - 2 jaar Verwijder baby Voeg baby toe.

  • Vorige Volgende.
  • De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap. Wel was het enorm warm in het restaurant waardoor je niet relaxed zat te eten.

Keukens: Internationaal. In Gouden Leeuw geweest. Laagste prijzen voor je verblijf! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bekijk hier onze huisregels. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Reserveer uw tafel

De tafel was prima, zoals je verwacht bij Van de Valk. Overigens wel vriendelijk. Super hotel.

Keukens: Internationaal! Geen bijzondere gerechten, maar gewoon goed. Antwoord van Webcare D? Beoordeling van Gouden Leeuw? ValkAccount aanmaken. Kaart bijwerken ….

In Gouden Leeuw geweest? Deel je ervaringen!

Bedank 21Nabby. Kerstbrunch, 1e kerstdag. Bedank CCvdM.

Wenst u op het terras plaats te nemen. Bedank struisvogel! Bij aankomst op was het enorm druk zondagmiddag. Het personeel wast en desinfecteert de handen tevens regelmatig. Bekijk meer informatie. Wachtwoord vergeten. Tussendoor ook nog 'wisseling' van de wacht, waardoor het afrekenen ook niet geheel vlekkeloos verliep.

Reizigers die Gouden Leeuw bekeken, bekeken ook

Bedank MoDenHaag. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Stel WimH een vraag over Gouden Leeuw.

Kwaliteit van de lunch was goed, bediening kan alerter, en dan is het helemaal mooi meegenomen als het internet ook nog eens een beetje snel is? Datum Kies de gewenste datum. Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart.

Ook in categorie:
    13.01.2021 01:01 Romain:
    Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com