spintobreakthecycle.com

Fiets in de trein spits

Datum van publicatie: 13.02.2021

Dat aanmelden kan tot een kwartier één minuut voor vertrek en alleen online. Je vouwfiets klap je in vóór het instappen en klap je weer uit ná het uitstappen.

Sowieso heeft de NS maar een beperkt aantal plaatsen per trein en moet de bagage er af. Bij bijna alle treinen staan op de deuren grote fiets-iconen om aan te geven waar de fietsenstalling in de trein is. Dan mag de fiets niet mee. Ook in andere landen in Europa is mogelijk om fietsen mee te nemen en vanuit Nederland kan dat in de internationale trein.

Fiets en trein kunnen een dream-team zijn. Je reist zoals je gewend bent met je OV-chipkaart of een los vervoerbewijs zoals een e-ticket. Indien reizigers in Nederland in het bezit zijn van een fiets en een internationaal fietsvervoersbewijs dan geldt er geen spitsbeperking in Nederland als er sprake is van een aanreistraject van de internationale trein.

WimK schreef:. Popal Fiets in de trein spits Transportfiets 28 inch - Turquoise Schrijf de eerste review over dit product. Hoe werkt het aanmelden. Ook in de Thalys en ICE kun je fiets niet zomaar meenemen in deze treinen moet je je fiets demonteren en in een speciale hoes meenemen. Mooie ruime duidelijke plaatsen voor de fiets.

Een Fietskaart Dal is alleen geldig in combinatie met een ander vervoerbewijs. Mail ons.

Reserveren en je bent ervan verzekerd dat je plek hebt. Ook als mobiel ticket. Je kunt geen Fietskaart Dal kopen bij de automaat. Op feestdagen en in juli en augustus: De hele dag, ook tijdens spitsuren. Nee, een registratie voor een reis geeft geen recht om te reizen in de trein waarvoor geregistreerd is.

Voor een vouwfiets geldt geen Coronaverbod. Reserveren voor een binnenlands traject is niet mogelijk. Ooit beloofden ze het treinvervoer aantrekkelijker te maken voor de fiets en het actor matthew perry net worth alleen maar lastiger?

Hij waarschuwt dat de dienst in fiets in de trein spits begin nog niet perfect zal zijn. Algemene Voorwaarden aankopen bij Fietsenopfietsen. De hoofdconducteur bepaalt of er ruimte genoeg is.

Personaliseer mijn reis

Het grootste probleem is de breedte van de sturen. Downloaden en printen : neem het uitgeprinte ticket mee om te reizen, OF. Je kunt een nieuwe treinreis aanmelden via de NS-app of door  in te loggen in de Treinwijzer.

Het kaartje heeft een vaste prijs van 6 euro ongeacht de lengte van het traject of de bestemming. Je kunt het ticket kopen bij de kaartautomaat en daar laden op je ov-chipkaart of je kunt een e-ticket bestellen op NS. Reis je met meerdere treinen. Het kan dus voorkomen dat er geen ruimte is voor fietsen in het fietscompartiment.

Je bent na een geslaagde reservering wl verzekerd van een plaats voor je fiets, fiets in de trein spits. Her ontdek Belgi de leukste activiteiten van camper invoeren vanuit belgie naar nederland moment Hello Belgium: de beste reisideen?

Mijn treinreis

Herlaad de pagina. Voorwaarden Treinwijzer pdf, 47 kB. Actueel volg hier je trein storingen en werken realtime dienstregeling vertragingsattest.

  • Andere fietsen kunnen alleen buiten de spitstijden om mee de trein in.
  • Vouwfiets mee in de trein Je vouwfiets mag gratis mee in de trein als je deze inklapt, ook tijdens de spitsuren.
  • Voor een lange rit, of twee riten per dag is het in verhouding tot gewone kaartjes een stuk voordeliger.
  • Niet alleen Duitsland maar ook Zwitserland en Spanje hebben het goed voor elkaar.

We helpen je graag. Toggle navigation! In sommige treinen zitten er klapstoeltjes bij de fietsenplekken! Reis bij voorkeur buiten de spits. Vouwfietsen mogen gratis mee, maar alleen als ze opgevouwen zijn.

Wil je een fiets meenemen in de bus of fiets meenemen in de metro? Met het uitgeprinte e-ticket stap je de trein in!

Laatste nieuws

Hoe werkt het aanmelden? Yvonne schreef:. Een Fietskaart Dal is ook geldig bij andere vervoerders. Tijdens het aanmelden zie je meteen hoeveel plekken er nog zijn voor je fiets in de trein.

Het is ook slim om je fiets op slot te zetten en er vlakbij te gaan zitten, als de trein vol is moet je wachten op de volgende trein.

Dan mag je deze onder bepaalde voorwaarden gratis meenemen! In de zomermaanden juli en augustus gelden de spitstijden niet en evenmin op feestdagen of in het weekend.

Ook in categorie:
    22.02.2021 09:51 Joost:
    Overigens moeten wij wel gewoon een fietskaartje kopen van 7,50 euro voor de Arriva trein, maar dat vind ik het wel waard. Je mag ook reizen zonder reisregistratie.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com