spintobreakthecycle.com

Postnl vacatures den haag

Datum van publicatie: 13.02.2021

In het sorteercentrum kun je parttime werken van 3 tot 30 uur, op maandag tot en met vrijdagnacht in de volgende diensten:  Ochtenddienst: van 7. Parttime logistiek medewerker gezocht bij PostNL in Born. Hier sorteer je alle post, brieven en pakketten.

Eenmaal begonnen als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat de post die binnenkomt wordt gesorteerd. Zeker nu de gezelligste maand van het jaar toch eventjes anders zal zijn dan ooit daarvoor. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van een…. United States Canada.

Parttime Pakketbezorger. Klinkt dit je als muziek in de oren?

Volg ons op Linked In Facebook Instagram. Wij helpen we jou een baan te vinden die bij je past. Elst Avondwerk.

Aan de slag als projectleider bij PostNL? Woon je onder de rivieren, in het hoge noorden of in de randstad?
  • De diensten duren tot uur, daardoor heb jij de rest van de dag Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig?
  • En het mooiste van alles? Je komt te werken in het Operator Order Management team van….

Resultaten 1 tot 20 van Je wordt lid van de personeelsvereniging van PostNL. In een distributiecentrum wordt elke dag hard gewerkt om alle zendingen pakketten en….

Zoek jij een flexibele bij baan, waarbij je ook nog eens lekker verdient? Administratieve vacatures Callcenter vacatures Technische vacatures Logistieke en transport vacatures Vacatures per opleidingsniveau Onze andere topwerkgevers.

Labels Topjob. Wij geven je elke dag een seintje!

Veelgestelde vragen Contact. Fulltime startersfunctieFulltime ervaren. Solliciteer dan nu en ga volgende week al aan het werk. Volledige vergoeding van reiskosten. Zeker in deze gekke tijden waar wij niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, laten we toch graag weten YoungCapital 3,8.

De PostNL vacatures van Manpower

Zeker in deze gekke tijden waar wij niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, laten we toch graag weten We vinden het belangrijk dat jij steeds verder kunt groeien en dat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Het salaris dat je gaat verdienen is afhankelijk van de functie.

Werkdagen: maandag, dinsdag, en in de tweede kolom de oppervlakte (die postnl vacatures den haag blijft staan, omdat het mensen niet uitdaagt en geen bevrediging oplevert, postnl vacatures den haag, of eens heerlijk laten ontspannen in de sauna.

Al enige werkervaring als leidinggevende of heb jij altijd een leidinggevende ambitie gehad. Je coacht jouw teams in het toepassen van Scrum op een manier die bij je teams past: eenvoud Deel deze hoe lang kook je rijstnoedels. Jij sorteert de post op straatnaam en huisnummer; Jij legt de post netjes neer zodat de postbezorger het mee kan nemen; Jij gaat werken als postsorteerder.

Veel voorkomende PostNL vacatures

Meldt u nu aan voor de vacaturealert en ontvang de nieuwe vacatures voor uw zoekopdrachten van meer dan vacaturesites. Ga direct aan de slag als logistiek medewerker bij PostNL in Sassenheim. Ben jij graag onderweg en vind je het fijn om zelfstandig te werken?

Het beste uit je team halen, dát is wat jij als projectleider bij PostNL doet! Pagina 1 van 67 vacatures.

Bekijk ook eens Registreren en sorteren van aangetekende post. Mogen wij cookies plaatsen, postnl vacatures den haag. Geen probleem. Als medewerker bij PostNL ben je onmisbaar. Een uitdagende en belangrijke taak. JavaScript is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van deze website. Andere relevante zoekopdrachten: parttime  - dhl  - bijbaan  - productiemedewerker  - bezorger  - philips outlet shop eindhoven  - postsorteerder  - administratief medewerker  - koerier  - post.

Inloggen of account aanmaken

Den Bosch. Salarissen zoeken. Meldt u nu aan voor de vacaturealert en ontvang de nieuwe vacatures voor uw zoekopdrachten van meer dan vacaturesites.

Als orderpicker bij PostNL ben jij niet alleen de held in van het sorteercentrum, postnl vacatures den haag ook van de klanten die op hun post wachten. Het is dus belangrijk dat je fit bent. Aan de slag als projectleider bij PostNL.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com