spintobreakthecycle.com

De reus van rotterdam mahjong

Datum van publicatie: 12.02.2021

Nederlandse Mahjong Bond October 24, ·. Dankjewel Aad! De maand oktober van gaat te boek als 'Boekstaaf-maand'.

Categorieën : Nederlands dorpsfiguur Geschiedenis van Rotterdam. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. September 4. Meer praktische informatie Roel wint het tweede spel met Allemaal Pungen. November 5.

Competitie - Seizoen van de Vermiljoen Feniks. Sections of this page. Email or Phone Password Forgot account? Sabine Manten 2. Mia staat dan bovenaan, maar daar komt verandering in als Lilian het laatste spel wint en Mia de winnende steen pepper en salt scheveningen.

Speelavond 30 oktober - Marijke Schilders avondwinnaar. Sinds mei zijn er negen belangstellenden voor onze mahjongclub gekomen.

Meest recente berichten

Snel op het "loopbriefje" kijken aan welke tafel je weer moet gaan zitten. Lilian sluit de Zuid-ronde af. Het was een lange dag, we hopen dat iedereen veel speelplezier heeft gehad!

December 3. Sandra heeft ook goed aan onze PR gewerkt, dit werk ligt haar wel. In de competitie staat de top weer op z'n kop. Nederlandse Mahjong Bond November 5, ·.

  • De Reus van Rotterdam, 28 maart, wordt verplaatst naar zaterdag 6 juni.
  • Er is dus ook een gezonde spanning bij de deelnemers, immers het gaat om de punten, een flink aantal van de deelnemers is er in meer of mindere mate op gebrand om een goed resultaat te behalen. December 3.

Ad van der Linden Van harte gefeliciteerd. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Wie durft de uitdaging aan. November 15. February 26, Mahjong Time - Play Mahjong Online.

Navigatiemenu

Zij schoven aan bij de tafel van Joke, Joyce Riekerk en Paul. Speelavond 16 oktober - Mia avondwinnaar! July 5. Rigardus Rijnhout Rotterdam , 21 april - Leiden , 13 april stond door zijn lengte van 2 meter en 38 centimeter [1] bekend als de Reus van Rotterdam.

Ineke wint het tweede en derde spel. Onze delegatie nam deel aan het recreanten toernooi met 32 deelnemers. Haagse Kringen Competitie stand online.

U hebt nog de uitslag van het de reus van rotterdam mahjong toernooi te goed. Op zo'n toernooi zal dan ook strikter worden omgegaan met de etiquette en strafregels zoals die achter op ons score formulier staan afgedrukt.

Nederlandse Mahjong Bond March 14. Vermiljoen Feniks.

Berichtnavigatie

Zeuren over verlies of een slechte hand is eigenlijk "not done" en het napraten wordt vaak eigenlijk tot een minimum beperkt, niet dat het ongezellig is maar het is toch een toernooi. Rigardus Rijnhout Rotterdam , 21 april - Leiden , 13 april stond door zijn lengte van 2 meter en 38 centimeter [1] bekend als de Reus van Rotterdam.

Het eerste spel aan tafel 6 eindigt in remise.

Hij verdiende geld door zichzelf als wandelend reclamebord te verhuren. Aansluitend worden de punten geteld en start het volgende potje. Koppelingen toevoegen. Kortom: Onze Mahjongclub De Rode Sleutels is vandaag, de reus van rotterdam mahjong, boven verwachting, kom eens bij "De Rode Sleutels" langs en schuif gezellig in de Hoeksteen aan.

Ook dit jaar weer doet onze vereniging weer mee aan de Grote Club Actie Heb je belangstelling, onder andere door de vis te vullen met een takje rozemarijn. April 3.

Het Reuzen-gevoel in Rotterdam

July 5. De oplettende lezer heeft wellicht gemerkt dat er steeds vaker scorende elementen worden genoemd in de verslagen. Halverwege het Riichi Dutch Open heeft Ad de eerste plaats overgenomen.

Spanning in de competitie. Mieneke sluit de Oost-ronde af met een self-pick, zij staat daardoor aan kop. Er waren een aantal leden aanwezig die een mahjong demo gaven.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com