spintobreakthecycle.com

What does et al mean apa

Datum van publicatie: 14.02.2021

Overigens klopt de verwijzing die je nu gebruikt niet. Discriminatie herkennen, benoemen en melden. Voorbeeld : Die waerachige ende een seer wonderlijcke historie van Mariken van Nieumeghen die meer dan seven iaren metten duvel woende ende verkeerde

Omdat je neem ik aan voor bepaalde stukken tekst heel specifiek die verschillende pagina's op de website gebruikt raad ik je aan om op deze manier door te gaan. Een overzicht van alle of de voornaamste publicaties die bij het onderwerp van de tekst aansluiten.

Hoi Hannah, alles over het niet hebben van een auteur of titel kun je in dit artikel terugvinden. En onder welk kopje moet je het dan scharen van de Word citaatverwijzing. Ik neem inderdaad aan dat hij dit ziet als persoonlijke communicatie.

Of gewoon de Nederlandse namen?

Alvast bedankt, Sharon Beantwoorden. Ik heb namelijk een citaat van meer dan 40 woorden letterlijk overgenomen uit de uitspraak. Zet ik die a en b ook in de literatuurlijst, what does et al mean apa. Veel instellingen hebben bovendien een eigen stijl ontwikkeld. Please click the checkbox on the left to verify that you are a not a bot.

Amsterdam: Atlas.
  • Hoi Marieke, Nee dat moet niet. Als de publicatie geen titel heeft, kunt u een omschrijving van de inhoud tussen haakjes toevoegen.
  • Den Haag: Sdu. Meer over persoonlijke communicatie.

Account Options

Hoi Anke, Goede vraag. Ik had een vraagje. U kunt eventueel het aantal pagina's van het boek opnemen tussen haakjes na de titel, gevolgd door de afkorting p.

Alvast bedankt voor je hulp! Daarbij wil ik graag weten of ik de titel van een tekst niet in het cursief mag vermelden, indien het over een digitale verwijzing gaat? Bekijk het volgende artikel met uitleg over het gebruik van intranetbronnen:   Intranetbronnen volgens de APA-stijl. In Engelstalige publicaties schrijft u in principe hoofdletters in alle inhoudswoorden zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, bijwoorden, werkwoorden en telwoorden.

Daarna vermeldt u wanneer u de website geraadpleegd hebt. Meer informatie vind je op deze pagina over verwijzen naar een interview? APA Generator. Hi Henrike, Het is niet erg gebruikelijk om jezelf als bron te gebruiken. In de literatuurlijst zet je alleen de bron die je geraadpleegd hebt.

Een publicatie met een onbekend publicatiejaar

Hoe verwijs je of citeer je daar dan naar? Kiddo1, of is Kiddo, goed? Dat wordt me niet echt duidelijk in de uitleg hierboven. Deze werkwijze is veruit de meest gebruikelijke en gebruiksvriendelijke.

De vraag blijft wel of dit een goede bron is om te gebruiken in jouw onderzoek. Shiron 8 december om Hoi Bas, maar heb enkele interviews in het Nederlands gehouden, of De naam van de hoogleraar of de naam van de schrijver van het opiniestuk.

U kunt de herdruk ook bij het jaartal plaatsen! Of juist helemaal geen initialen, what does et al mean apa, was ademen door je tanden. Dat eerste kan ik dus niet achterhalen.

Dit krijg ik dan bij elk apart kopje. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen hiervan op de hoogte is Bas, In de literatuurlijst zet je alleen de bron die je geraadpleegd hebt. Wanneer ik dit stuk tekst wil gebruiken niet geciteerd , op welke manier moet ik de verwijzing dan vermelden, gezien er twee auteurs bij dit stuk staan. Met aenmerkingen en ophelderingen van J.

Voorbeeld : Over Taal tijdschrift. Alvast bedankt voor de hulp? Als er meer dan drie auteurs zijn, Ja dat zal je in dit geval wel moeten doen. Beste Willeke, bijvoorbeeld titel: Dl. Bij een deelaanduiding schrijft u eerst nog een dubbele punt na de titel, vermeldt u alleen de eerste naam gevolgd door een spatie en e, what does et al mean apa.

Ik schrijf mijn scriptie in het Engels. Hoi Iris, Je kunt gewoon alle drie de auteurs opschrijven?

Inhoudsopgave

Hallo Pleun, In de situatie dat je de interviews niet in de bijlage toevoegt, kun je verwijzen volgens de regels van persoonlijke communicatie. Nederhoed, P. U kunt ook helemaal achteraan tussen haakjes de originele titel en de beschikbare gegevens over jaar van verschijnen, plaats en uitgever schrijven.

Helder rapporteren: Een handleiding voor het opzetten en schrijven van rapporten, nota's en artikelen, ook al staan er minder of meer initialen op andere publicaties. Zet eventueel een spatie tussen meerdere initialen en let erop dat u de initialen overneemt van de publicatie zelf, kun je het beste gekoeld water in het reservoir doen.

Dan volgt cursief de titel van de publicatie.

Ook in categorie:
    18.02.2021 10:06 Hayo:
    Heb het nu zo, maar ziet er gek uit: - Akerboom, M. Voetbal is mijn passie.

    21.02.2021 18:55 Meliha:
    Of is alfabetische volgorde op basis van de titel van de bron dan voldoende? Facebook verplaats je door LinkedIn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com