spintobreakthecycle.com

Red bull racing edifice watch by casio

Datum van publicatie: 12.02.2021

De gegevens zoals tijd worden analoog weergegeven. Uurwerk: kwarts Veiligheidssluiting en 10 bar waterdicht.

Dit horloge heeft lichtgevende zilverkleurige wijzers en een aantal rode details. Standard International Shipping. Dit zwarte herenhorloge is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een zwarte rubberband. Het horloge is spatwaterdicht en heeft een batterij die het horloge ca.

In de zwarte wijzerplaat zitten zonnecellen.

De band is voorzien van een schuifsluiting en is daarmee makkelijk zelf op maat te maken. Voer een getal in dat minder is dan of gelijk is aan 0. Voer 5 of 9 cijfers voor de postcode in. Wordt verzonden naar:. Kastdiameter: 46 mmSoort: Analoog en digitaalUurwerk: Quartz bat De tijd wordt analoog en digitaal weer gegeven.

Casio gelimiteerd horloge ter viering 20 jaar Edifice. Casio Edifice horloge met stalen band en grijze carbon lunette. Echt Vintage horloge met een prachtige uitstraling.

Winkel met vertrouwen

De batterij in het horloge kan het horloge ca. Het horloge is tot meter waterdicht. Expedited International Shipping. Vragen en antwoorden over dit object. Het horloge is 7,3 mm dik en is tot 3 atm spatwaterdicht. Dit herenhorloge is gemaakt van massief roestvrijstaal en voorzien van een roestvrijstalen vouwsluiting.

Zo is het bij ons altijd sale.

Als je woonachtig bent in de Europese Unie behalve het Verenigd Koninkrijkeen mogelijke uitwerking van de Noordboog-Oost gepresenteerd. De tijd wordt analoog en digitaal weer gegeven. Waterdicht tot 10 ATM Rekenschuiffunctie. De rand is blauw van kleur. In de zwarte wijzerplaat zit een solarcel. Krasvast en ontspiegeld saffierglas.

Het model heeft blauwe accenten op de kastrand?

Productspecificaties

De kast is gemaakt van kunststof en de armband van prachtig leder. Dit horloge heeft lichtgevende zilverkleurige wijzers. Vastgeschroefde kastbodem. Dit horloge heeft zilverkleurige wijzers en tijd index.

Voer een getal in dat minder is dan of gelijk is aan 0. De tijd wordt analoog weergegeven. De achtergrondverlichting zet je met n druk op de knop aan. Het horlge is 7 mm dik en is tot 3 atm spatwaterdicht. Geschatte levertijd binnen 7 tot 31 werkdagen.

Maak je gratis account aan

Kastdiameter: 46 mmSoort: Analoog en digitaalUurwerk: Quartz bat Verwerkingstijd voor binnenlandse verzendingen. Uurwerk: kwarts Veiligheidssluiting en 10 bar waterdicht. Selecteer een geldig land.

Kastdiameter: 46 mmSoort: Analoog wijzers Uurwe Geoniseerde lunette en massieve roestvrijstalen behuizing.

De tijdindex en wijzers zijn zilver van kleur. Dit horloge heeft lichtgevende zilverkleurige wijzers. Via Bluetooth kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, red bull racing edifice watch by casio, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er van de valk emmeloord te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Extra afmetingen: Kastgrootte: 48 mm Kastdikte Besuchen Sie uns einfach mal. De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding. Bij verkoop en levering door derden is de informatie die verstrekt wordt door de verkoper van toepassing.

De band is voorzien van een schuifsluiting en is daarmee makkelijk zelf op maat te maken. Dit Edifice model heeft een blauwe wijzerplaat. Verkopergegevens watchspree

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. De gegevens zoals tijd worden analoog en digitaal weergegeven. Dit herenhorloge is gemaakt van massief roestvrijstaal en voorzien van een roestvrijstalen vouwsluiting.

Ook in categorie:
    18.02.2021 05:08 Nanou:
    Er zijn 0 objecten beschikbaar. Kastdiameter: 46 mmSoort: Analoog en digitaalUurwerk: Quartz bat

    18.02.2021 16:39 Jonne:
    Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com