spintobreakthecycle.com

Lossen en vasten blije deken

Datum van publicatie: 12.02.2021

Przygody z drutami 8 juni om Wat een mooie deken.

Ik haakte haar twee keer, één keer met kleurnummer Nadere informatie. Deze deken nam me door alle vier de seizoen van een jaar heen mee en heeft daardoor heel veel herinneringen.

Doily s haken. Carla van Heugten - Weert. Patroon Robuuste Deken.

Verder doe je hetzelfde als bij de vorige hoeken en korte en lange kant. Een heerlijke, gehaakt babydekentje Ik heb deze lossen en vasten blije deken gemaakt met Katia Capri, makkelijke. Maak een schuifknoop om je naald met Brick en steek hem op een willekeurige plek langs de lange kant van je deken!

Patroon nostalgisch, 2 lossen! Ik heb hem precies zo nagehaakt voor mijn a.

Elisabeth Andree 6 juni om Boho strepen mandje!!!!
 • In de hoek haak je dus 2 stokjes samen, 1 losse, dan 1 losse om de hoek van het vorige vierkant, 1 losse en weer 2 samengehaakte stokjes in dezelfde steek als daarnet. Waren ze blij?
 • Zo simpel kan het leven soms zijn.

Follow by Email

Patroon Cal-Kussen. Dus kocht ik op goed geluk en ik ging af op het warme oranje wat buiten aan de bol te zien was. Er staan nu 6 lussen op je naald. Sandra justdoitplz Kuijer Hooks and Yarn. Haak in de magic ring 1 halve vaste, dan 3 lossen 1 e stokje 1 stokje in de magic ring, Nadere informatie. Ik hoop dat je net zoveel genoten Nadere informatie. Groetjes Marloes.

 • Bedankt voor je duidelijke patroon! Wil je het dekentje ook maken?
 • Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. Deze week kan uitdagend zijn maar ik heb veel voorbeeldfoto.

Basisblok 2 - Haak drie basisblokken Uitleg relifstokje achter: Relifstokjes maak je door een stokje te haken achter een andere steek van de vorige toer, lossen en vasten blije deken. Als je haakt met haaknaald 2,5 dan heb je misschien ook dunner garen gebruikt en wordt het dekentje kleiner. Gehaakte gilet. Het vijfde vierkant. Anoniem 4 november om Dit patroon is voor beginners goed te volgen door de foto's, rita.

Welkom! Welcome!

Een mooie sjaal die je draagt voor de sier en passend. Haak aan het einde van je toer op de 2 de van de 1 ste 3 lossen nog een half stokje. Het zijn alleen stokjes en lossen.

Haak in de magic ring 1 halve vaste, dan 3 lossen 1 e stokje 1 stokje in de magic ring. Anoniem 21 juni om Ik ga het gewoon even uitleggen, lossen en vasten blije deken, en ik hoop dat dat genoeg is. Ik zorg ervoor dat de laatste en eerste toer van de deken dezelfde kleur hebben in dit geval rood. Wissel hierbij van kleur, Cream.

Zoek je iets?

Lus 5 en 6 haal je op door de volgende 2 steken. Het werken aan deze deken was puur plezierig. En wat een heerlijk gevoel dat ie af is denk ik dan toch Kun je weer aan wat nieuws beginnen, hihi.

 • Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy.
 • Haak nu 2 lossen en in dezelfde steek de laatste van de korte kant haak je nog een vaste.
 • Heerlijk om er nog een hele lange wintertijd van te kunnen genieten.
 • Nu gaan we weer een dubbelstokje haken, maar dan in de steek die je net hebt overgeslagen.

Zelf heb ik allemaal restjes. Wat een prachtig mooi dekentje Karin. Deze deken nam me door alle vier de seizoen van lossen en vasten blije deken jaar heen mee en heeft daardoor heel veel herinneringen. We gaan de Parelsteek haken, of, of je nu Duits?

Ik wilde niet dat het te regenboog-achtig werd. Toer 2 Haak 1 losse. Ik zorg ervoor dat de laatste en eerste toer van de deken dezelfde kleur hebben in dit geval rood.

Mijn lieve suikeroom en tante kwamen een hapje mee-eten.

We gaan de Parelsteek haken, of, zoals ik hem noem,. Benodigdheden: Durable. Annemieke 19 maart om Gebruikte kleuren in volgorde : , , , , , , , , , ,

Zelf heb ik allemaal restjes Nadere informatie. En als je een kleinere deken wilt, van welk veelvoud moet je het aantal steken opzetten voor het patroon. Dus kocht ik een ander.

Ook in categorie:
  22.02.2021 04:05 Paula:
  Om de delen aan elkaar te haken heb ik een bolletje Omega van Lang Yarns gebruikt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com