spintobreakthecycle.com

Bibliotheek krimpen aan den ijssel de tuyter

Datum van publicatie: 13.02.2021

Vanaf 3 jaar kunnen de jongens en meisjes al spelend leren om te gaan met een bal! Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

In de centrale ontmoetingsruimte wordt geëxposeerd door kunstenaars. Na 3 juni is het weer mogelijk om boeken en materialen uit de gehele collectie - dus ook uit andere vestigingen - te lenen. Meer met je computer. Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Het Cultuurhuis fungeert als een gemeenschapscentrum met meerdere voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, wonen, welzijn, educatie en zorg onder één dak.

De streekbussen doen de kleinere dorpen in de Krimpenerwaard aan, tot en met Schoonhoven en Gouda. Deze exposities hebben voornamelijk betrekking op schilderkunst en fotografie.

Taalcaf Krimpen. Ieder schooljaar is er veel te doen bij de Muziekschool Krimpen. Train mee met de Mini's van DCV. In de centrale ontmoetingsruimte zijn regelmatig exposities van plaatselijke kunstenaars! GOUDERAK Bibliotheek Gouderak Voor iedere amateurschilder die zijn of haar creaties weleens zou willen laten zien aan een groot publiek, biedt de bibliotheek Krimpenerwaard de mogelijkheid om een kleine expositie in te richten in een van de vestigingen. CBS 13 september Volg Het Kontakt.

Sport- en evenementenhal de Boog kan veel meer worden ingezet om muzikale en cul­turele evenementen op grotere schaal mogelijk te maken. Kennismaken met waterpolo wekelijks op zaterdag u Jeugd tot 12 jaar. Bij de vestiging in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel worden onder meer looproutes aangebracht en plexiglas schermen geplaatst bij de balies.

How to get to De Tuyter by Bus?

Bevolkingspiramide Om kunst en kunstenaars een podium te bieden zijn we gestart met de online groepsexpositie Het Streekmuseum Krimpenerwaard is bijvoorbeeld al sinds gevestigd in Krimpen aan den IJssel en is inmiddels een begrip in de regio. CBS 13 september In het midden van Krimpen vinden we een brandweerkazerne, de brandweerkazerne moet voor heel Krimpen aan den IJssel dienen. Basketbaltraining Jeugd. Deel dit artikel.

Meest gelezen. In die tijd bestond Krimpen uit een aantal min of meer opzichzelfstaande woongemeenschappen langs de dijk? We volgen hierbij de landelijke richtlijnen.

Volg Het Kontakt! Verder is er ook een grote Gereformeerde Gemeente met ruim leden.

Bibliotheek Krimpen

Klik hier. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen. Voor al je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon kun je terecht bij Meer met de computer. Kom dan naar het Taalcafé.

De Inloopschool! Verspreid door Krimpen aan den IJssel staat een flinke hoeveelheid kunstwerken. Er is een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen en andere activiteiten zijn.

Heb je interesse om in het Cultuurhuis te exposeren. Het houden van activiteiten in de bibliotheek is ford focus station occasion niet mogelijk. WOZ-waarde   [1].

Openingstijden

Ook is er een busverbinding met de Stormpolder waar wordt aangesloten op het netwerk van de Waterbus Rotterdam-Drechtsteden. De Inloopschool.

De streekbussen doen de kleinere dorpen in de Krimpenerwaard aan, tot en met Schoonhoven en Gouda. Contact Contactgegevens Familiebericht opgeven Krant niet bezorgd? Stem van Krimpen wil ruimte bieden voor kleinschalige culturele activiteiten in cultureel centrum de Tuyter op de zondagmiddagen die voor jong en oud geschikt zijn.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item!

Op bibliotheek krimpen aan den ijssel de tuyter gebied heeft Krimpen aan den IJssel meer te bieden dan velen in eerste instantie denken. Deze exposities worden ingericht door de werkgroep kunstzaken. Reageer op het nieuws Tip de redactie. Capelle aan den IJssel. Martijn Vroom CDA. Bibliotheek Krimpen gaat woensdag 3 juni weer open. Ga naar website Ontmoetingscentrum De Tuyter!

Het Kontakt in de Play Store.

Navigatiemenu

Het moet een groot evenement worden met exposities, buitenkunst, Heb je interesse om in het Cultuurhuis te exposeren? Tickets Ik doe mee! Stem van Krimpen is groot voor­stander van een ruim aanbod van diverse voorzieningen op het gebied van cultuur en recreatie.

Deel dit artikel. Heden ten dage zijn er nog wel twee wijknamen die herinneren aan het meer agrarische verleden. Tevens zijn er regelmatig interessante wisselende tentoonstellingen.

Ook in categorie:
  16.02.2021 19:31 Crispijn:
  Tevens zijn er regelmatig interessante wisselende tentoonstellingen. Oproep cultureelkrimpenincoronatijd.

  15.02.2021 10:20 Atilla:
  In deze tijd, waarin op zondag niet zonder registreren een kerkdienst kan worden bezocht, heeft binnen de Raad van Kerken een aantal kerken het initiatief genomen om de deuren ook op andere dagen te openen. Wij willen ook buiten het museum voldoende historie tegenkomen en Stem van Krimpen pleit voor meer thematische kunst in de buitenruimte zoals bijvoorbeeld kunst dat de his­torie scheepsbouw van onze gemeente benadrukt.

  21.02.2021 05:17 Ayşen:
  Kijk hier voor een overzicht van deze kunst en de foto's van de kunstwerken die momenteel in Krimpen aan den IJssel staan, of daar hebben gestaan. Sport- en evenementenhal de Boog kan veel meer worden ingezet om muzikale en cul­turele evenementen op grotere schaal mogelijk te maken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com