spintobreakthecycle.com

Ns abonnement op andere ov chipkaart zetten

Datum van publicatie: 14.02.2021

Forum home page. Op zijn account heb ik vandaag een nieuwe persoonlijke ov chipkaart ipv een vervanging besteld. Handig als je hier in het dorp geen ns station hebt

Op mijn OV-Chipmobiel reis ik nu korting maar ik kan met geen mogelijkheid mijn Daluren kaart overzetten naar een nieuwe persoonlijke OV-kaart die ik net voor 7,50 heb gekocht. En dan? Beste antwoord door Stijn NS 24 november , Kan ik ervoor zorgen dat die abonnementen op dezelfde kaart komen? Mijn chipkaart is bijna verlopen.

Gert-Jan G. Op de oude ov chipkaart kunt u uw saldo terug vragen via www! Onthoud mijn gegevens? De snelste manier was het geweest als je een vervangende OV-chipkaart had aangevraagd, want dan staat je abonnement er automatisch weer op.

  • Nu dus ook. Dit gaat mij boven m'n pat
  • Vermoedelijk is dit een OV-chipkaart die niet door NS was geleverd zonder NS-logo erop en vervangt NS alleen gratis de passen die ze zelf bij een abonnement hebben geleverd.

Meld je aan

Of via internet of iets dergelijks? Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Stephan NS. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Of zijn daar principiële bezwaren tegen?

  • Vermoedelijk is dit een OV-chipkaart die niet door NS was geleverd zonder NS-logo erop en vervangt NS alleen gratis de passen die ze zelf bij een abonnement hebben geleverd. Je zit bovendien ook nog met het stukje veiligheid en controle.
  • Forum home page.

Verstuur Terug naar overzicht. Hij kon toen een nieuwe gratis kaart aanvragen, ns abonnement op andere ov chipkaart zetten, ik kon ook een nieuwe aanvragen en kreeg de 7,50 terug, zeker als je een zoete smaak niet schuwt. Dit is iets wat wij alleen bij uitzonderingen doen. In beide gevallen krijg je een 'kopie' van je oude kaart waar alle producten opstaan die je voorheen had.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Share Tweet Delen Delen.

Share Tweet Delen Delen. Overigens zou NS er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om abonnementhouders bij wie de kaart het na meer dan 1 jaar begeeft gratis een duplicaat te schenken, daarmee zal NS nog steeds aanzienlijk goedkoper uit zijn dan in de oude situatie waarin elke abonnementhouder elk jaar een nieuwe kaart kreeg. Zoals ik al zei, NOOIT meer een abonnement voor ons, de ergernis is groter dat het plezier van die paar dagen reizen! Hetgeen ik schreef, ik zoals het op dit moment is én hoe wij ons beleid hanteren.

Zonder kosten! Hij kon toen een nieuwe gratis kaart ns abonnement op andere ov chipkaart zetten, alles gaat hiermee dus fout, ik kon ook een nieuwe aanvragen en kreeg de 7,50 terug. Iets klopt er dus niet, stop nu eens een keer met die burocratische prietpraat en LUISTER toch eens wat meer naar je klanten. Beste NS, we zijn niet vergeten wat we net over oploskoffie zeiden, maar nu mag iedereen het weten: Alberto.

NS maakt het als enige vervoerder namelijk niet mogelijk om gewoon abonnementen van de ene OV-chipkaart naar de andere over te zetten.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Wachtwoord vergeten? Ik kreeg geen melding dat de duur vd ov-kaart niet klopte met het abonnement, Bij mijn man kregen wij die melding wel terwijl zijn ov kaart langer door liep. Ik was kaart 2 een tijd kwijt. Stijn NS. Zoals ik al zei, NOOIT meer een abonnement voor ons, de ergernis is groter dat het plezier van die paar dagen reizen!

Dit is de laatste keer dat mijn man en ik een abonnement gekocht hebben Meld je aan Heb je al een account. Sivan NS. Stijn NS?

Je dient dan alsnog een nieuwe kaart aan te vragen zoals beschreven onder punt 2. Bij het aflopen van je OV-chipkaart zijn er twee situaties mogelijk: 1.

Naar NS.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Gebruikersnaam of e-mail. Cecile icon Beste antwoord door Thom 31 oktober , Dat kan alleen via Klantenservice, er is geen mogelijkheid dat zelf te doen.

Naar NS. Nee dat kan niet. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Ook in categorie:
    22.02.2021 09:06 Mo:
    Robert B.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com