spintobreakthecycle.com

Alle landen van de wereld met vlag

Datum van publicatie: 08.02.2021

Vlag van Sierra Leone. Vlag van Brunei.

Vlag van Bonaire. Vlag van IJsland. Vlag van Sloveniƫ. Dit artikel begint met een lijst waarin alle nationale vlaggen staan en geeft vervolgens een overzicht van andere artikels over vlaggen.

Vlag van Niue. Vlag van Oeganda. Zie Taalvlag voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Doordat de PLO tijdens het uitroepen van de staat officieel geen autoritaire macht had in het gebied en onverdeeld Jeruzalem vanaf volgens de Isralische wetgeving hoofdstad van de staat Isral is, wordt Palestina niet volledig internationaal erkend! Vlag van de Dominicaanse Republiek. Vlag van Burundi. Vlag van Congo-Brazzaville. Vlag van Algerije. Vlag van de Verenigde Naties. Vlag van Laos.

Vlag van Nicaragua. Vlag van Australiƫ.
  • Vlag van de EVA.
  • Vlag van de Bahama's.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vlag van Kiribati. Vlag van Algerije. Vlag van de West-Europese Unie. We hebben verschillende afmetingen op voorraad! Vlag van Guinee -Conakry.

  • Vlag van Nederland. Vlag van Kiribati.
  • Vlag van San Marino.

Vlag van Niger. Vlag van Nieuw-Zeeland. Vlag van Nigeria. Vlag van Sint-Helena. Vlag van Sri Lanka. Vlag van Turkije. Afkomstig van Wikikidsde interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen.

De meest beroemde vlaggen van landen over de hele wereld

Vlag van de Centraal-Afrikaanse Republiek. Vlag van Sark. Vlag van Sint Maarten. Vlag van Malawi.

Vlag van Malta. Vlag van Marokko. Vlag van Litouwen. Oorlog ging vaak nog niet tussen de landen zoals wij deze nu kennen, feodale heersers over een groot gebied, blijven begrensd. Vlag van Burkina Faso. Vlag van Jordani.

Alle vlaggen van de wereld

Vlag van Sierra Leone. Vlag van Gibraltar. Vlag van Saoedi-Arabiƫ. Vlag van Malawi. Zie Taalvlag voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Het eerst moment dat vlaggen als identificatie werd gebruikt, was in de in de Middeleeuwen. Vlag van Kenia. Vlag van de Verenigde Naties. Vlag van Bhutan. Vlag van Tonga. Vlag van de Cocoseilanden. Vlag van Lesotho.

Alle vlaggen

Vlag van de Wereldpostunie. Vlag van Wit-Rusland. Wat wel en wat niet als land beschouwd wordt is te vinden op landen van de wereld. Vlag van Nigeria.

Vlag van de Turks- en Caicoseilanden. Vlag van Belize. Via onderstaande overzicht kan je de landen vlaggen bekijken per continent waarop de landen zich bevinden. Vlag van Navassa.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@spintobreakthecycle.com